Lowell High School Academic Flex Day Schedule

Period 1 7:40-8:44 am (64 minutes)

Pledge of Allegiance at the beginning of class. No RAR.

Passing 8:44-8:50 am (6 minutes)

Period 2

8:50-9:54 am (64 minutes)

1st Session KCTC students report to the library upon returning to the building until 3rd period begins.

A Lunch 9:54-10:24 am (30 minutes) *Passing time after lunch 10:24-10:30am	Passing 9:54-10:00 am (6 minutes)	
	Period 3 (Split) 10:00-10:31 am (31 minutes)	Period 3 10:00-11:04 am (64 minutes)
Period 3 10:30-11:34 am (64 minutes)	B Lunch 10:31-11:01 am (30 minutes)	
	Period 3 (Split) 11:01-11:34 am (33 minutes)	C Lunch 11:04-11:34 am (30 minutes) 2nd Session KCTC students have lunch during Flex Time 11:40-12:10 pm.
Passing 11:34-11:40 am (6 minutes)		
Period 4/Academic Advisory Time (Flex) 11:40-1:20 pm (100 minutes)		
Passing 1:20-1:26 pm (6 minutes)		
Period 5 1:26-2:30 pm (64 minutes)		
Dismissal 2:30 pm		

KCTC Transportation Schedule

Session 1 6:55 a.m. - 9:10 a.m. (leave LHS 6:10 a.m.- return 9:40 a.m.) Session 2 9:15 a.m. - 11:30 a.m. (leave LHS 8:50 a.m. - return 11:40 a.m.) Session 3 12:00 p.m. - 2:15 p.m. (leave LHS 11:35 a.m. - return 2:25 p.m.)

GO RED ARROWS!

Lowell High School ¹/₂ Day Schedule

No KCTC/ISD Transportation.

Period 1 7:40-8:14 am (34 minutes)

Pledge of Allegiance at the beginning of class. **No RAR**. First session KCTC students who have their own transportation may come in at 8:53 am. First session KCTC students who are in the building during 1st and or 2nd period should report to the library.

Passing 8:14-8:20 am (6 minutes)

Period 2

8:20-8:53 am (33 minutes)

1st and 2nd Session KCTC students report to the library for 2nd period.

Passing 8:53-8:59 am (6 minutes)

Period 3

8:59-9:32 am (33 minutes)

2nd Session KCTC students report to the library for 2nd period.

Passing 9:32-9:38 am (6 minutes)

Period 4

9:38-10:11 am (33 minutes)

3rd Session KCTC students who have their own transportation may leave after 3rd period. 3rd Session KCTC students who are in the building report to the library for 4th period.

Passing 10:11-10:17 am (6 minutes)

Period 5 10:17-10:50 am (33 minutes)

3rd Session KCTC students who are in the building report to the library for 5th period.

Dismissal 10:50 am

<u>No KCTC/ISD Transportation.</u>

We do not provide transportation to the ISD on scheduled ½ days. Students who attend KCTC and other ISD programs are expected to be in attendance for their assigned LHS classes on ½ days based on the schedule above and are excused from KCTC. KCTC students should report to the library when not scheduled for an LHS class.

GO RED ARROWS!