## Lowell High School FLEX Day Schedule

<u>1ª<b>ª Period</b></u>	7:40 a.m 8:44 a.m.	(64 minutes)
Passing	8:44 a.m 8:50 a.m.	(6 minutes)
<u>2<sup>nd</sup> Period</u>	8:50 a.m 9:54 a.m.	(64 minutes)
Passing	9:54 a.m 10:00 a.m.	(6 minutes)
<u><b>3<sup>rd</sup> Period/Lunch</b></u>	10:00 a.m 11:34 a.m.	(94 minutes)
Passing	11:34 a.m 11:40 a.m.	(6 minutes)
A Lunch	9:54 a.m 10:24 a.m. Lunch 10:30 a.m 11:34 a.m. Class	(30 minutes) (64 minutes)
B Lunch	10:00 a.m 10:31 a.m. Class 10:31 a.m 11:01 a.m. Lunch 11:01 a.m 11:34 a.m. Class	(31 minutes) (30 minutes) (33 minutes)
C Lunch	10:00 a.m 11:04 a.m. Class 11:04 a.m 11:34 a.m. Lunch	(64 minutes) (30 minutes)
<u>Academic Flex</u>	11:40 a.m 12:10 p.m.	(30 minutes)
Passing	12:10 p.m 12:16 p.m.	(6 minutes)
<u>4<sup>™</sup> Period</u>	12:16 p.m 1:20 p.m.	(64 minutes)
Passing	1:20 p.m 1:26 p.m.	(6 minutes)
<u>5th Period</u>	1:26 p.m 2:30 p.m.	(64 minutes)
<u>Dismissal</u>	2:30 p.m.	

## KCTC Transportation Schedule

 Session 1
 6:55 a.m. - 9:10 a.m. (leave LHS 6:10 a.m.- return at 9:40 a.m.)

 Session 2
 9:15 a.m. - 11:30 a.m. (leave LHS 8:50 a.m. - return at 11:40 a.m.)

 Session 3
 12:00 p.m. - 2:15 p.m. (leave LHS 11:35 a.m. - return at 2:25 p.m.)